Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Frame zwembad

Een frame zwembad is een type zwembad dat bestaat uit een stevig metalen frame en een flexibele kunststof liner die het water vasthoudt. Het frame is meestal gemaakt van gegalvaniseerd staal of aluminium en kan variëren in grootte en vorm, van kleine ronde zwembaden tot grote vierkante zwembaden.

Frame zwembaden

Frame zwembaden zijn relatief eenvoudig te monteren en demonteren, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die een tijdelijk zwembad willen voor de zomermaanden of voor mensen die geen permanente structuur willen bouwen. Ze zijn ook vaak goedkoper dan inbouwzwembaden en vereisen geen speciale bouwvergunningen.

Duurzaam zwembad

De liners van frame zwembaden zijn meestal gemaakt van duurzaam PVC of vinyl en kunnen variëren in dikte. Sommige liners hebben extra functies zoals UV-bescherming of anti-bacteriële eigenschappen. Het water in een frame zwembad wordt opgevangen door de liner en kan worden gevuld met een tuinslang of een speciale pomp.

Zwembad met frame maten

Frame zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u er één kunt vinden die past bij uw beschikbare ruimte en uw zwembehoeften. Er zijn ook accessoires beschikbaar, zoals trappen en afdekkingen, om uw zwembad compleet te maken.

Eenvoudig zwembad

Hoewel frame zwembaden relatief eenvoudig zijn om op te zetten en te gebruiken, is het belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat uw zwembad veilig en goed onderhouden blijft.