Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Zwembad stofzuigers

Apparaten voor het onderhoud van een zwembad. Deze stofzuigers zijn ontworpen om vuil en andere verontreinigingen uit het zwembad te verwijderen, waardoor het water helder en gezond blijft voor zwemmers.

Soorten zwembad stofzuigers Er zijn verschillende soorten zwembad stofzuigers op de markt, waaronder handmatige, automatische en robot stofzuigers. Handmatige stofzuigers worden door de zwembadbezitter bediend en vereisen het gebruik van een telescopische stang en een slang om de bodem en wanden van het zwembad te reinigen. Automatische stofzuigers daarentegen worden op het zwembad aangesloten en werken op basis van de zwembadpomp en filter. Robot stofzuigers zijn volledig autonoom en worden geprogrammeerd om het zwembad automatisch schoon te maken.

Waarom een zwembadstofzuiger?

Ongeacht het type, kunnen zwembad stofzuigers grote hoeveelheden vuil en afval uit het zwembad verwijderen, zoals bladeren, takjes, insecten, algen en ander vuil. Dit is belangrijk voor het behoud van de waterkwaliteit, aangezien vuil en afval de pH-waarde van het water kunnen verstoren en bacteriƫn en algen kunnen bevorderen.

Kies de juiste stofzuiger

Bij het kiezen van een zwembad stofzuiger, is het belangrijk om te letten op het type zwembad dat u heeft en de grootte van het zwembad. Sommige stofzuigers zijn beter geschikt voor kleinere zwembaden, terwijl andere beter geschikt zijn voor grotere zwembaden.

Zwembad onderhoud

Over het algemeen zijn zwembad stofzuigers een onmisbaar hulpmiddel voor het onderhoud van een zwembad en helpen ze om het zwembadwater helder en gezond te houden voor zwemmers. Door regelmatig gebruik van een zwembad stofzuiger, kunt u genieten van een schoon en fris zwembad gedurende het hele seizoen.