Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Filterpomp voor je zwembad kopen online

Ben je op zoek naar een een filterpomp voor je zwembad? In ons ruime assortiment vind je diverse modellen zwembad filterpompen. Bekijk ons assortiment zwembaden:vierkante zwembaden, Intex zwembaden en ronde zwembaden.

Filterpomp zwembad

Een filterpomp is een onmisbaar onderdeel van een zwembad om de waterkwaliteit op peil te houden en schoon te houden. Bij Bestway hebben we een uitgebreide productcategorie van filterpompen die geschikt zijn voor verschillende soorten zwembaden en verschillende behoeften.

Overzicht filterpompen

  1. Cartridge filterpompen: Deze filterpompen zijn ontworpen voor kleinere zwembaden en spa's en zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. De filtercartridge kan worden verwijderd, gereinigd en hergebruikt, waardoor ze een duurzame en betaalbare optie zijn.
  2. Zandfilterpompen: Deze filterpompen zijn ontworpen voor grotere zwembaden en zijn de meest efficiënte en duurzame optie. Het zandfiltermedium kan tot wel vijf jaar meegaan voordat het moet worden vervangen, waardoor het een economische keuze is op de lange termijn.
  3. Combo filterpompen: Deze filterpompen combineren de voordelen van zowel de cartridge- als de zandfilterpomp. Ze zijn geschikt voor middelgrote zwembaden en bieden een uitstekende waterfiltratie met een gemakkelijk te onderhouden systeem.
  4. Skimmer filterpompen: Deze filterpompen zijn ontworpen voor bovengrondse zwembaden en zijn een handige manier om het zwembad schoon te houden. Ze gebruiken de skimmer van het zwembad om vuil en bladeren op te vangen en hebben een ingebouwde pomp en filter.
Alle filterpompen zijn ontworpen met efficiëntie en gebruiksgemak in gedachten. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en bieden een uitstekende filtratie om uw zwembadwater schoon en helder te houden. Kies de filterpomp die het beste bij uw zwembad past en geniet van een zorgeloze zwemervaring.