Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Zwembad reparatie set kopen online

Ben je op zoek naar een zwembad reparatieset? In ons ruime assortiment vind je diverse modellen reparatiesets voor je zwembad. Bekijk ons assortiment zwembaden:vierkante zwembaden, Intex zwembaden en ronde zwembaden.

Zwembad lek? Reparatieset nodig.

Niets is zo vervelend als een zwembad dat beschadigd is of lekt. Bij Bestway begrijpen we dat u snel en gemakkelijk de benodigde reparaties wilt uitvoeren, zodat u kunt genieten van uw zwembad. Daarom hebben we een uitgebreide productcategorie van zwembadreparatiekits om u te helpen uw zwembad snel te repareren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten zwembadreparatiekits die we aanbieden:

Lijm en patchkits zwembad

Deze kits zijn geschikt voor kleine scheuren en gaten in uw zwembad. Ze bevatten lijm en patches die eenvoudig kunnen worden aangebracht en snel hechten aan het PVC-materiaal van uw zwembad.

Reparatiesets voor framezwembaden

Deze kits zijn speciaal ontworpen voor reparaties aan de stalen frameconstructie van uw zwembad. Ze bevatten vervangende onderdelen, zoals connectoren, klemmen en hoekstukken, evenals instructies voor eenvoudige vervanging.

Reparatiesets voor opblaasbare zwembaden

Deze kits bevatten alles wat u nodig heeft om kleine scheuren en gaten in uw opblaasbare zwembad te repareren. Ze bevatten lijm, patches en instructies voor eenvoudige reparatie.

Seal & Patch reparatiekits

Deze kits bevatten een unieke, zelfklevende patch die scheuren en gaten in uw zwembad snel en eenvoudig kan dichten. Deze kits zijn geschikt voor zowel opblaasbare als framezwembaden en kunnen worden gebruikt voor zowel kleine als grote reparaties. Met een zwembadreparatiekit van onze webshop kunt u eenvoudig en snel kleine reparaties uitvoeren aan uw zwembad, zodat u weer kunt genieten van uw zwemplezier. Kies de reparatiekit die het beste bij uw zwembad past en repareer snel en gemakkelijk eventuele schade of lekkages.