Voor 21:00 besteld, morgen in huis*

Gratis retourneren binnen 90 dagen

Gratis verzending vanaf 30 euro

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Zwembadfilters

Ben je op zoek naar een zwembad filter? In ons ruime assortiment vind je diverse modellen zwembadfilters. Bekijk ons assortiment zwembaden:vierkante zwembaden, Intex zwembaden en ronde zwembaden.

Zwembadfilter online kopen

Een zwembadfilter is een essentieel onderdeel van uw zwembadinstallatie en helpt om uw zwembadwater schoon en helder te houden. In onze webshop hebben we een uitgebreide productcategorie van zwembadfilters om aan uw behoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten zwembadfilters die we aanbieden.

Soorten zwembadfilters

Cartridge filters

Deze filters zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden en bieden een uitstekende filtratie voor kleine tot middelgrote zwembaden. De filtercartridge kan gemakkelijk worden verwijderd, gereinigd en hergebruikt, waardoor het een duurzame en betaalbare optie is.

Zandfilters

Zandfilters zijn ontworpen voor grotere zwembaden en bieden een efficiënte filtratie met behulp van een zandfiltermedium. Het zandfiltermedium kan tot wel vijf jaar meegaan voordat het moet worden vervangen, waardoor het een economische keuze op de lange termijn is.

Diatomeeënaarde (DE) zwembadfilters

DE filters zijn de meest efficiënte filters op de markt en bieden een uitstekende filtratie van zelfs de kleinste vuildeeltjes. Deze filters zijn geschikt voor grotere zwembaden en kunnen gemakkelijk worden gereinigd en hergebruikt.

Filterpompen

Een filterpomp is een combinatie van een filter en een pomp en biedt zowel filtratie als circulatie van het zwembadwater. Filterpompen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en zijn geschikt voor verschillende zwembadgroottes.

Schoon zwembad met een filter

Met een zwembadfilter van Bestway kunt u ervoor zorgen dat uw zwembadwater altijd schoon en helder is. Of u nu op zoek bent naar een cartridge filter, zandfilter, DE filter of filterpomp, we hebben een uitgebreide productcategorie om aan uw behoeften te voldoen. Kies de filter die het beste bij uw zwembad past en geniet van helder en schoon zwemwater.