Vierkant zwembad kopen online

Ben je op zoek naar een vierkant zwembad van Intex? In ons ruime assortiment vind je diverse modellen vierkante zwembaden voor jong en oud. Bekijk ons assortiment zwembaden:vierkante zwembaden, Intex zwembaden en ronde zwembaden.


Vierkant zwembad

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om af te koelen deze zomer, dan is het vierkante Intex zwembad perfect voor jou. Lounge op een ligstoel en geniet van verfrissende drankjes of speel met je vrienden in dit opblaasbare zwembad. Bekijk hier het complete assortiment met opzetzwembaden.

Intex vierkant zwembad opzetten?

Het vierkante Intex zwembad is eenvoudig op te zetten en af te breken, zodat u minder tijd kwijt bent aan schoonmaken en meer tijd aan ontspanning! Wij verkopen in onze webshop ook ronde zwembaden. Het vierkante zwembad van Intex is de perfecte oplossing voor uw achtertuin. Geen ruzie meer met je vrienden die aan de beurt zijn om het zwembad te gebruiken!

Groot vierkant zwembad

Dit zwembad is groot genoeg, en het is vierkant. Gewoon opblazen en water toevoegen, je bent in een mum van tijd klaar om te zwemmen. . Het vierkante Intex zwembad is eenvoudig op te zetten en af te breken. Gewoon opblazen en water toevoegen, je bent in een mum van tijd klaar om te zwemmen!
Zwembad online kopen